Personalet i klinikken på Lyngby Torv 9

Vi er et dynamisk team bestående af 1 tandlæge og 2 klinikassistenter, der alle har mange års erfaring med tandlægefaget.

Du vil mærke, at vi har det rigtigt godt sammen og, at vi sætter pris på en let og uhøjtidelig tone sammen og med vores patienter

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hos tandlægen. Din behandling bliver tilrettelagt så skånsomt som muligt, og vi lægger vægt på en solid faglig baggrund hos hele personalet.

Hos os kan du forvente ærligt arbejde fra start til slut

Tandlægen

 Marie-Louise er tandlæge. Jeg er uddannet i 1998.  Jeg har arbejdet i privat praksis, undervist på Københavns Tandlægeskole og er desuden ansat på Læbe-Ganespalte Centret, Hellerup, hvor jeg varetager en højt specialiseret funktion. Jeg elsker mit arbejde som tandlæge og glæder mig hver eneste dag til at gå, eller nærmere cykle på arbejde.
Når du kommer på klinikken vil du ofte se min racercykel hænge på væggen, da mit hjerte også banker for at cykle.

 

Klinikassistenterne

Michella assisterer på stolen. Hun er en super sød klinikassistent der rigtig gerne vil hjælpe. Er altid i godt humør og har en god humoristisk sans.

Zehra Aslan arbejder som klinikassistent og assisterer primært under behandlinger. Hun er en meget vellidt pige med stor erfaring som assistent og er meget afholdt af såvel personale som patienter.

Rådhustandlægen Lyngby Aps, Lyngby Torv 9, 2 tv, 2800 Lyngby

Tandlæge Marie-Louise Bom Hansen

Kontakt tandlægen

mail@rtdl.dk
Tlf. 45 87 29 70

Åbningstider

Mandag: 8-17
Tirsdag: 8-17
Onsdag: 9-15
Torsdag: Lukket
Fredag: 8-13.30

Du kan betale via MobilePay