Personalet i klinikken på Lyngby Torv 9

Vi er et dynamisk team bestående af 2 tandlæger og 3 klinikassistenter, der alle har mange års erfaring med tandlægefaget.

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hos tandlægen. Din behandling bliver tilrettelagt så skånsomt som muligt og vi lægger vægt på en solid faglig baggrund hos hele personalet.

Hos os kan du forvente ærligt arbejde fra start til slut

+45 45 87 29 70 | book en ny tid

Tandlægerne

Marie-Louise er tandlæge. Er uddannet 1998. Har arbejdet i privat praksis, undervist på Københavns Tandlægeskole og er desuden ansat på Læbe-Ganespalte Centret, Hellerup

Thomas Dehlsen er tandlæge. Jeg er 46 år og vokset op I Kokkedal. Er gift med Helle som er sygeplejerske i nyre specialet og vi har Casper og Philippa sammen. Jeg er uddannet fra Kbh. universitet 1997 og har arbejdet som privat praktiserende tandlæge lige siden. Efter 5 år i Danmark har jeg været tandlæge i en af forstæderne til London i 16 år, hvoraf jeg var medejer af en stor klinik i 14 år. Fagligt har jeg især beskæftiget mig inden for kirurgien deriblandt implantatbehandling samt fjernelse af visdomstænder men også apexectomi mm.
Efter mange dejlige år i det engelske som vi har virkelig har nydt blev vi blev enige om at det var tid at vende hjem igen da det aldrig var meningen vi skulle emigrere.
Nu bor vi i Espergærde og vi nyder meget at være tæt på familie og venner igen.
Jeg glæder mig rigtig meget til at videreføre min karriere i samarbejde med Marie-Louise og sammen videreudvikle klinikken på Lyngby torv til den absolut bedste, den kan være, med nyeste udstyr og teknologi

Klinikassistenterne

Suzan assisterer på stolen. Hun er en super sød klinikassistent der rigtig gerne vil hjælpe. Er altid i godt humør og har en god humoristisk sans.

Zehra Aslan arbejder som klinikassistent og assisterer primært under behandlinger. Hun er en meget vellidt pige med stor erfaring som assistent og er meget afholdt af såvel personale som patienter.

Rådhustandlægerne Lyngby I/S, Lyngby Torv 9, 2 tv, 2800 Lyngby

Tandlæge Marie-Louise Bom Hansen

Kontakt tandlægen

mail@rtdl.dk
Tlf. 45 87 29 70

Åbningstider

Mandag: 8-17
Tirsdag: 8-17
Onsdag: 8-17
Torsdag: Lukket
Fredag: 8-14

Du kan betale via MobilePay